fredag 29 augusti 2008

Fredagen

Idag har jag och min grupp som jag ska jobba med under hösterminen gjort vårt första arbete. Vi skulle svara på frågan "Vad behöver jag som lärare för kunskaper och kompentenser för att kunna verka i en ny tid?". En mycket intressant och stor fråga. Det finns ju hur många saker som helst att ta upp, och man kan vrida och vända på tankar hit och dit. Det finns ju inget rätt eller fel, bara olika sätt att tänka. På måndag ska det redovisas och jag ska ta upp en del tankar kring miljö och hälsa.

Jag har också ett "intressant" besök idag. Det är väl typiskt, när man en gång ställer soporna i loftgången, det var inte mer än 10-15 minuter. Då kommer ju vaktmästaren. Först passerar han köksfönstret, vilket är mycket märkligt att någon går där ute eftersom vi bor i lägenheten längst ut. Sen ringer han på dörren.
- Har du flyttat in här?
- Ja, eller min pojkvän bodde här innan.
- Har jag gett dig nycklarna ?
- Nej, eftersom min pojkvän bodde här sen tidigare, så fick jag nycklarna av honom.
- Jag förstår inte riktigt, men du får i alla fall inte ha soporna i här ute.
- Okej, jag ska ta in dom igen.
- Och dessutom måste ni städa här ute, det tillhör er lägenhet.

Alltså, vi ska städa i loftgångarna där det är typ skit och spindelnät eftersom de tillhör vår lägenhet och ändå går vi aldrig på den ytan. Det känns lite fel, och onödigt, men det är väl bara att städa och se glad ut.

Jag har också varit och fikat med två i min grupp. Det var skoj. Tack så mycket.

Imorgon åker jag och älskling till Lund för att få hjälp med den trådlösa rautern som tydligen inte vill sammarbeta med oss. Jag hatar när tekniken inte funkar.

Jag vill ha chokladmousse. Mmm. Och jag vill ha Fredde, ännu härligare. Snart är du hemma.

Inga kommentarer: