måndag 13 april 2009

Påskhelgen

Konstrundan var väldigt rolig. Det är skoj att titta på konst. Det är inspirerande Det finns så mycket som är så tilltalande, som jag gärna skulle haft på väggen här hemma. Vi köpte ett par vykort som vi ska rama in och sätta på väggarna här hemma. Jonas Rooth gör fantastiska glasskulpturer. Håkan berg väldigt intressanta tavlor. Sen finns det en man i Kivik som göra bedårande träd, människor och ljuslyktor i någon metall. Hillfon hade mycket vackra tavlor. I Gunilla Manns tavlor hittar jag varje gång något nytt.

Vi fikade i Brösarpsbackar och lunch blev det på restaurang Röken i Simrishamn. Den är inget att rekommendera, faktiskt. De verkade inte ha koll på något där och ändå hade de inte många bord.

Lördagen började vi med att äta en god frukost. Påsk inspirerad med ägg. Efter det var de dags att angripa balkongen. Jag råkade slö sönder ett fat till en kruka när vi skulle planera om den, men vi fick i alla fall jord i två av krukorna. Lördag eftermiddag tillbringade vi hos älsklings pappa på middag. Väldigt god mat. Tåget förde oss senare till Älmhult, då vi var hos mamma och pappas vänner. Väldigt god mat då också. Söndagen började vi på IKEA. Vi fick med oss ny dörrmatta, vattenkaraff, andra mattor till balkongen, ett nytt fat, en kaktus, en spegel till badrummet, galgar, en gryta och några ramar. Efter IKEA-besöket åkte vi hem till mormor och morfar för att äta mat. Väldigt god mat hos dem också. Jag hittade två gamla spel. Memory och Löjliga Familjen som vi spelade. Minnen är roligt.

Inga kommentarer: