måndag 4 maj 2009

Full fart genom helgen

Vi började med att ta tåget hem till Älmhult. Ja, det är fortfarande hemma. Vi grillade grillspett och det var mumsigt. Efter ett tag åkte vill till Loshult, tradition, för att se elden där. Det var ju trots allt Valborg och vi firar in våren. Där fanns kära mormor och morfar och Olle också.

Fredagen blev en snabbis på IKEA. Vi hittade inget, men tankarna gick åt en matta till och så kollade vi växter till balkongen. Våra två vi har haft ville inte följa med oss längre, nu vissnar de där ute. Efter så solade vi i trädgården, det är skönt att kunna gå ut och in när man vill. Helt ostört. Vi fångade en humla åt pappa och stoppade in i hans humleholk för att den skulle fatta att den kunde bo där. Vi får se om han kommer tillbaka, eller fick han för hemska minnen. Vi plockade nässlor och gjorde nässelsoppa. Det är faktiskt gott.

Fredagens stora händelse var ändå att älskling och jag tog årets första dopp i sjö. Det var faktiskt inte så värst kallt, även om alla verkar tro det. Jag älskar när vi kan göra sådana saker tillsammans.

Lördagen var det fest och kalas. Pappa skulle firas av vännerna. Det började med kidnappning till Hagaparken där de bjöds på frisbeegolf. Sen blev det några timmar på golfbanan. Det var uppskattat. Kvällen fortsatte i fågelskådningens och golfens tecken. Det blev paketer, bland annat en Uggle-padde-gök och Krop och en Stringare. Han fick motta golfens tio budord av Moses. Tyvärr odlar mina föräldrar på Sinais berg.

Söndagen blev ett besök i Lund för att se Sandra dansa. Alla var verkligen duktiga och det var skoj att se. Det var länge sen jag var på dansuppvisning.

Nu är helgen slut.

Inga kommentarer: