söndag 14 juni 2009

Semester

Nu är semesterdagarna slut, men vad skönt det varit.

Vi började med att komma fram till stugan som faktiskt var jättemysig. Så skulle jag nästan kunna bo just nu, precis lagom stort. Första dagen hann vi med att handla och laga riktigt god mat. En promenad ut med havet erbjöd kvällen oss också.

Söndagen var verkligen en fantastisk dag. Vi besökte Nimis, ett stort konstverk i trä som man kan gå i. Det var faktiskt en av de platser som fascinerat mig mest. Naturen var otroligt. Efter åkte vi ut mot Mölle och köpte baguetter. De åt vi på en klipphäll och njöt av solen och värmen. Silvergrottan imponerade inte så mycket som Nimis, men naturen var så varierande vid grottan. Ett dopp i havet tog vi oss också.

Måndagen besökte vi Höganäs och gick runt i stan. Naturligtvis var vi på keramikoutleten och där handlade vi vinglas, nya muggar och en salladsskål. Vilket jobb vi hade med att välja de perfekta delarna till oss. Ytterligare ett dopp i havet blev det den här dagen.

Tisdagen åkte vi till Helsingör och gick runt i en massa affärer där. Ja, det var en skön och lugn dag med älsklingen. Precis som alla andra dagar var. Dagarna försvann alldeles för snabbt.

Det har varit helt underbart att vara iväg på vår första semester. Vi har haft magiska dagar med varandra. Ibland är livet helt enkelt fantastiskt.

Inga kommentarer: