tisdag 27 oktober 2009

Helgen

Det var en riktigt härlig helg. Den började hos Samira på fredagskvällen, eller nej. Allra först var jag ju på intervju för jobbet jag sökt. Jag vet inte hur det gick, men hoppas ju så klart att de ringer tillbaka med ett glatt besked. Efter det var jag som sagt hos Samira, drack vin, åt tacos och pratar en massa. Riktigt skoj.

Lördagen började med en massa städ och förberedning inför kvällen. När tjejerna kom så blev det så klart en massa prat. Det finns så mycket att säga när man inte ses så ofta ju, så skönt att få prata av sig. Vi åt got mat, drack vin och cider och hade bara en riktigt skön kväll. Utgång blev det också, till Class. Det var riktigt fint där och rätt okej musik. Det var kul att dansa en stund och de hade öppet extra länge eftersom man skulle ändra klockan. Perfekt ju. Tack för att ni kom och gjorde den här dagen superfin.

Sandra sov här och på söndagen var vi på puben, för att följa AIK:s guldjakt. Den lever fortfarande. De tog tre viktiga poäng. De har bevisat att de kan och nu behöver de bara hålla ihop laget två matcher till. Nerver av stål är vad som behövs.

Så det finns nog bara ett ord som kan sammanfatta helgen: UNDERBAR!

Inga kommentarer: